10 Nisan 2009

Bilgi Sahibi Olmak İstediğiniz Konular ?

Merhaba,

Yazılım geliştirme sektörü tümüyle bir yana, bu sektör içerisindeki spesifik dallar da kendi içerisinde ciddi anlamda detaylandırılabilmektedir. Örnek olarak Mobil Teknolojiler, Mobil Cihazlar için uygulama geliştirme gibi konulara bakıldığında çok geniş bir yelpazede birçok konuda çalışabilir, kendimizi geliştirebilmekteyiz.

Bu noktada uzmanlık alanımın mobil teknolojiler ve Windows Mobile üzerinde uygulama geliştirme olduğunu göz önünde bulundurduğumuzda bu konularda özel olarak bilgilenmek istediğiniz bir nokta var ise bu konuyu lütfen bu blog post' un yorumlarına ekleyin. Vakit elverdiği sürece bu konular hakkında blog post, kaynaklar ve makaleler ekleyerek sizleri bilgilendirmeye çalışacağım.

Teşekkürler,

2 yorum:

  1. Merhaba Ekin bey

    Sizi uzun zamandır takip ediyorum. GPS konusunda bilgilerinizden yararlanmak isterim.

    Şöle ki internet map servislerini kullanarak bir takip için GPS cihazlarından aldıkları yer bilgilerini bu cihazdan merkeze GPS uyduları üzerinden mi yok sa GPRS falan bu tür bi yaklaşımla mı bilgiler gönderirlir ?

    teşekkürler...

    kemalserkan.yildirim@lidergencbilisimciler.com

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Kemal Bey,

    GPS noktasında yakın zamanda Virtual Live Earth ile GPS Uygulamaları başlığı altında bir makale dizisi hazırlayacağım.

    Sorunuza gelirsek, soruda sanırım bir cümle düşüklüğü var ve kritik bir nokta bu düşüklükten dolayı anlaşılamıyor. Tekrar yazabilirseniz sevinirim.

    Ekin Özçiçekçiler.

    YanıtlaSil