29 Nisan 2009

Gençsen Geleceksin 2.0 - Canlı Web Final Etkinliği



Merhaba,
Farkındayım biraz geç olacak ama en azından etkinlik hakkında sizleri bilgilendirmek istiyorum. Bilindiği üzere geçen yıl ilk turu yapılan Gençsen Geleceksin adlı teknoloji seminer turunun ikincisini bu sene toplam 49 üniversitede kapsamlı bir içerik ile biz Microsoft ve Turkcell ile tamamladık. Turda Türkiyedeki 49 üniversiteye Microsoft' tan 1 Turkcell' den 1 kişi olmak üzere toplam 2' şer kişilik anlatım kadrosuyla seminerler verdik.
50. ve son etkinliği Microsoft Türkiye ofisinde 29 Nisan 2009 tarihinde canlı olarak tamamlayarak final etkinliğimizi gerçekleştirmiş olduk.

Etkinliği toplam 5 kişi gerçekleştirdik. Microsoft Türkiye Akademik Programlar Yöneticisi Mehmet Tunçkanat, Silverlight MVP Daron Yöndem, Turkcell' den Ahmet ve Serdar Beyler ve ben (Device Application MVP) olmak üzere 2 saate yakın en son teknolojik gelişmelerden, 3G teknolojilerinden daha birçok konudan bahsettik. Yoğun bir katılımcı sayısı ile etkinliği tamamladık. Etkinlik esnasında MSN üzerinden 200' e yakın soru geldi. Etkinliğin sonunda sorulan sorulara cevap veren 3 şanslı gnçtrkcll abonesi katılımcı Samsung cep telefonu, 1 katılımcı ise Turkcell PDA kazandı. Kazananların listesi http://www.msakademik.net/ adresinden yayınlanacaktır. Ayrıca etkinliğin kaydına ve slaytlara MsAkademik üzerinden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder